Se bate frisca lichida. Se freaca untul tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa. Se incalzeste laptele, se amesteca cu faina p
Se bate frisca lichida. Se freaca untul tinut la temperatura camerei, pana cand ajunge o crema spumoasa. Se incalzeste laptele, se amesteca cu faina presarata in ploaie, se ingroasa pe foc mestecand continuu pentru a nu se lipi de cratita. Se lasa putin la racit. Capsunile se fierb cu 200gr zahar pana acesta se topeste si se formeaza un sirop. Se raceste, se mixeaza si se amesteca cu crema de lapte. Se adauga la sfarsit untul si se amesteca pana se omogenizeaza. Siropul se prepara din 150gr zahar care se dizolva in 300ml apa calda. Se adauga la sfarsit esenta de fructe. Se aseaza pe un platou prima felie de blat, se insiropeaza, se pune un strat de crema si se aseaza a doua felie procedand la fel. Ultima felie de blat dupa ce s-a insiropat, se orneaza cu frisca si alte decoruri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii