Se zdrobesc biscuitii digestivi si se omogenizeaza cu untul frecat si zaharul pudra. Se adauga doua linguri de miere si miezul de nuca macinat si se
Se zdrobesc biscuitii digestivi si se omogenizeaza cu untul frecat si zaharul pudra. Se adauga doua linguri de miere si miezul de nuca macinat si se pune aceasta compozitie intr-o forma rotunda. Se intinde uniform, dandu-i-se forma de blat si se da la rece. Pentru crema, se amesteca iaurtul cu doua linguri de miere si cu gemul de zmeura. Se dizolva gelatina in doua linguri de apa fierbinte. Se incorporeaza in crema de iaurt si se da la frigider. Se bate jumatate din cantitatea de frisca, amestecand bine, inainte ca aceasta sa se serveasca cu biscuiti, si se tine la rece.
Se amesteca siropul de zmeura cu restul de frisca si apoi se bate spuma. Cand crema s-a inchegat, se asaza prajitura pe un platou si se umple un cornet cu frisca batuta si colorata cu siropul de zmeura. Cu ajutorul acesteia, se acopera toata suprafata prajiturii cu rozete din frisca.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii