Fierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul, apoi adaugam foarte incet
Fierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul, apoi adaugam foarte incet cafeaua si amestecam continuu.Punem crema la frigider. Frecam bine 5 galbenusuri cu 5 linguri de apa si 10 linguri de zahar. Adaugam nuca macinata, faina, praful de copt, albusurile batute spuma si coacem aluatul intr-o tava unsa bine in cuptorul pre-incalzit. Maruntim un pumn de nuca si o prajim la foc mic. Pe aluatul racit ungem crema si tragem linii transversale cu furculita deasupra si presaram cu nuca prajita.
Alte retete de dulciuri recomandate
Tort de capsuni
Sirop de capsuni
Inghetata cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii