Punem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si adaugam incet 4-5 linguri de fa
Punem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si adaugam incet 4-5 linguri de faina. Adaugam incet laptele la acest amestec si fierbem pana se ingroasa. Ungem foile cu crema. Turnam crema si deasupra si se razuim ciocolata.
Alte dulciuri recomandate
Mere coapte
Prajitura de mere

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii