Framantam ingredientele si impartim aluatul obtinut in 2 parti, ungem o foaie cu gem de caise. Umplutura: batem spuma 5 albusuri cu 20 dkg zahar si 20
Framantam ingredientele si impartim aluatul obtinut in 2 parti, ungem o foaie cu gem de caise. Umplutura: batem spuma 5 albusuri cu 20 dkg zahar si 20 dkg cocos. Pentru decor: amestecam 5 galbenusuri cu 30 dkg de zahar si turnam pe prajitura calduta.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tort de visine
Placinta cu visine
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacRetete de vara
Prajitura cu cirese si branza de vaci• curatati legumele si taiati-le cuburi• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece
Supa crema de linte cu afumaturaO reteta cu produse vegetale fara ulei sau alte grasimi . In loc de oua, am folosit fulgi de drojdie inactiva care sunt...
Chiftelute din soia cu dovlecel Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ . Nici meniul propus cu ingredientele disponibile . Initial ma...
Supa de fasole , mazare verde si smantanaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii