Framantam faina, zaharul pudra, untura, ouale, praful de copt si laptele, coacem 2 foi. Pentru crema: fierbem faina in lapte. Amestecam untul cu zahar
Framantam faina, zaharul pudra, untura, ouale, praful de copt si laptele, coacem 2 foi. Pentru crema: fierbem faina in lapte. Amestecam untul cu zaharul pudra, sucul si coaja rasa de lamaie. Amestecam cele 2 creme si turnam jumatate intre foi si jumatate deasupra. Presaram cu ciocolata razuita.
Alte retete recomandate
Foietaj cu branza
Tort de mere coapte
Prajitura cu piersici
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii