Amestecam faina cu praful de copt, zaharul pudra si sfaramam margarina. Framantam amestecul cu galbenusurile si smantana. Intindem aluatul si il punem
Amestecam faina cu praful de copt, zaharul pudra si sfaramam margarina. Framantam amestecul cu galbenusurile si smantana. Intindem aluatul si il punem intr-o tava. Pentru umplutura framantam faina, praful de copt si zaharul, sfaramam margarina si adaugam macul, coaja de lamaie razuita, laptele si spuma batuta de oua. O turnam pe aluatul din tava si punem la cuptorul pre-incalzit. Coacem la foc mediu. Dupa racire, turnam glazura: stoarcem lamaia pe zaharul pudra si adaugam 2-3 linguri de suc de compot colorat si amestecam 10 minute. Turnam glazura pe prajitura racita si o feliem.
Alte retete prajituri
Prajitura cu capsuni
Tort mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii