Albusurile se bat spuma, se adauga zahar tos si se amesteca pana devine spuma tare. Se amesteca nucile macinate, faina, amidon, coaja si zeama de lam
Albusurile se bat spuma, se adauga zahar tos si se amesteca pana devine spuma tare. Se amesteca nucile macinate, faina, amidon, coaja si zeama de lamaie.Compozitia se toarna in tava bine unsa si tapetata cu faina si se coace la 190° pana isi schimba culoarea. Dupa ce se raceste se taie in felii cu un cutit ud. Se servesc lipite cate doua cu gem de caise.
Alte retete de prajituri
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii