Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit. Pentru foaia a ll-a: Se ba
Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit.
Pentru foaia a ll-a:
Se bat albusurile cu zaharul pana se intaresc si se tin bine pe tel. Adaugati cele 6 galbenusuri si nuca, amestecati ingredientele si turnati amestecul in tava. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit, si dupa ce foaia este coapta, scoateti-o, lasati-o la racit.
Pentru crema :
Se freaca ouale cu zaharul, cacaoa si cafeaua. Puneti amestecul la foc mic si lasati sa dea un clocot. Amestecati incontinuu ca sa nu se prinda de vas.
Cand s-a ingrosat, lasati-o la racit si apoi adaugati untul frecat spuma. Umpleti foile cu omogenizata.
Ornati cu crema.
Alte retete recomandate:
Prajitura Negresa
Prajitura cu mere de post
Prajitura cu mere
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii