Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit. Pentru foaia a ll-a: Se ba
Framantati ingredientele pentru prima foaie si intindeti aluatul in tava unsa si tapetata. Se coace foaia la foc potrivit.
Pentru foaia a ll-a:
Se bat albusurile cu zaharul pana se intaresc si se tin bine pe tel. Adaugati cele 6 galbenusuri si nuca, amestecati ingredientele si turnati amestecul in tava. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit, si dupa ce foaia este coapta, scoateti-o, lasati-o la racit.
Pentru crema :
Se freaca ouale cu zaharul, cacaoa si cafeaua. Puneti amestecul la foc mic si lasati sa dea un clocot. Amestecati incontinuu ca sa nu se prinda de vas.
Cand s-a ingrosat, lasati-o la racit si apoi adaugati untul frecat spuma. Umpleti foile cu omogenizata.
Ornati cu crema.
Alte retete recomandate:
Prajitura Negresa
Prajitura cu mere de post
Prajitura cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii