La Felioara Minunata , aranjarea se face astfel: blatul, crema, albusul, iar deasupra radem ciocolata.
Pentru Felioara Minunata, blatul se face astfel: se freaca 5 galbenusuri cu 200 g zahar pudra, apoi se adauga treptat 10 linguri de apa fiarta. Dupa ce s-a pus toata apa, batem cu telul timp de 20 de minute, dupa care adaugam 200 g faina si ½ de plic de praf de copt. Se coace in tava tapetata cu ulei si faina.
Crema – se fierbe o cana de lapte cu 2 linguri de faina si 200 g zahar. Crema fiarta o incorporam incet in 200 g unt frecat in prealabil, apoi adaugam 100 g nuca macinata si un plic de zahar vanilat. Glazura - 5 albusuri se bat pe aburi cu 250 g zahar pudra. Aranjarea se face astfel: blatul, crema, albusul, iar deasupra pe Felioara Minunata radem ciocolata.
Feioara Minunata se serveste cu ciocolata rasa deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii