Finesse cu ciocolata, frisca si zmeura este un desert cu fructe delicios si decorativ. Forma de ciocolata se umple cu frisca naturala amestecata cu fructele zdrobite.
Finesse cu ciocolata, frisca si zmeura este un desert cu fructe delicios si decorativ. Forma de ciocolata se umple cu frisca naturala amestecata cu fructele zdrobite, la sfarsit se adauga si cateva fructe intregi. In aceasta reteta am folosit zmeura congelata, fara sa mai astept decongelarea lor. Nu e nici o problema, doar la decor, va recomand sa le decongelati si sa le "stergeti" de apa, altfel riscati ca zaharul pudra sa se topeasca atunci cand fructele incep sa se dezghete. De preferat sa le serviti imediat.
Pofta buna!
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaCe poate fi mai romanesc decat preparatele pregatite cu truda de orice crestin, de sarbatori? Intrucat noi preparam toba...
Lebar de casaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii