Foetaj cu dovleac si mac

Curatam dovleacul, il razuim si il amestecam cu ingredientele. Punem 2 foi de foetaj pe un servet de bucatarie si le ungem cu uleiul amestecat cu sman

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ dovleac american
  • 20 dkg mac macinat
  • 15 dkg zahar
  • Coaja si zeama de la 1 lamaie
  • Scortisoara dupa gust
  • 10 dkg stafide
  • 1 cana mica de smantana
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 pachet foetaj (8 foi)

Mod de preparare

Curatam dovleacul, il razuim si il amestecam cu ingredientele. Punem 2 foi de foetaj pe un servet de bucatarie si le ungem cu uleiul amestecat cu smantana si presaram ¼ din umplutura. Rulam usor, ungem cu ulei cu smantana si deasupra si coacem in cuptorul pre-incalzit.
Alte retete recomandate

tort cu visine

Prajitura simpla si rapida cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci