Foile Ioana se fac usor si sunt delicioase. Aveti nevoie de 3 cani de faina, o cana de smantana, 250 g margarina.
Pentru foile Ioana, se fac din toate ingredientele , foi pe dosul tavii. Crema – 400 ml lapte, 2 pahare de zahar; zaharul se arde si se stinge cu 200 ml de lapte, iar restul de lapte se amesteca cu 2 linguri de faina si se pune peste siropul de zahar, dupa care se pun 50 g unt si se da la o parte. La final, se adauga o cana de nuci macinate si se umplu foile.
Foile Ioana se umplu cu crema si se servesc.
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu