Deasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Pentru foile Mandica din toate ingredientele se face un alut. Rezulta 4 foi se coc pe dosul tavii.Crema – 500 ml lapte, 150 g zahar, 4 linguri de faina, 300 g unt si 500 g magiun. Se face o crema fiarta care, dupa ce s-a racit, se amesteca cu untul frecat spuma. Se umplu foile cu crema si la mijloc se pune magiun. La sfarsit, deasupra se presara nuca macinata.
Foile Mandica se servesc umplute cu crema si presarate deasupra cu nuca macinata.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii