Foile: oul se freaca cu zaharul, uleiul si laptele. Se adauga cacao, bicarbonatul de amoniu si faina cat cuprinde (sa nu fie prea vartoase foile!). Se
Foile: oul se freaca cu zaharul, uleiul si laptele. Se adauga cacao, bicarbonatul de amoniu si faina cat cuprinde (sa nu fie prea vartoase foile!). Se fac 3 foi si se coc pe dosul unei tavi unse cu untura si fainata.
Crema: zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa pentru a se obtine un sirop. Budinca cu trei linguri zahar, laptele si siropul se pun la fiet pana se ingroasa. Crema se pune intre foi calda.
Glazura: se amesteca toate ingetientele si se intinde deasupra prajiturii.
Se poate servi dupa aproximativ 5 ore. Se taie in dreptunghiuri micute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii