Pentru foi rulada se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul sub forma de ploaie. Galbenusurile se omogenizeaza.
Pentru foi rulada se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul sub forma de ploaie. Galbenusurile se omogenizeaza, se pun peste albusurile batute spuma si se adauga faina sub forma de ploaie. Se amesteca lejer pana se incorporeaza faina. Compozitia obtinuta se intinde pe coli de hartie si se introduce la cuptor la temperatura moderata, pana capata o culoare rumenie. Se prafuiesc cu faina si se suprapun. Hartia se scoate cu cateva secunde inainte de intrebuintare.
Foile rulada se pot umple cu diferite creme, fara sa fie necesara insiroparea.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiVazusem aceasta reteta acum ceva vreme si mi-am spus atunci ca va trebui sa o incerc si eu, candva, iar azi m-am gandit sa o...
Pui cacciatora sau pui in stil vanatoresc
Comentarii