Aceasta reteta de foietaj cu branza dulce este foarte simplu de realizat si este delicioasa. Ingredientele necesare realizarii ei sunt: branza dulce, zagar vanilat, zahar pudra, coaja de lamaie.
Foietaj cu branza dulce este o reteta care poate fi servita si in meniul de Paste. Aluatul din foietaj face orice reteta de patiserie mai eleganta. Foaia de aluat se taie pe jumatate. O foaie din cele doua rezultate se intinde intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se amesteca intr-un vas branza cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se toarna peste foaia din tava. Se acopera cu cea de-a doua foaie si se pune la cuptor. Se lasa 30-40 de minute, pana se rumeneste.
Se serveste cu zahar pudra presarat.
Alte retete recomandate:
Spanac in foietaj
Felii de foietaj caramelizat
Foietaj cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii