Foietaj cu branza dulce

Aceasta reteta de foietaj cu branza dulce este foarte simplu de realizat si este delicioasa. Ingredientele necesare realizarii ei sunt: branza dulce, zagar vanilat, zahar pudra, coaja de lamaie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet cu aluat de foietaj
  • 500g branza dulce
  • 4-5 linguri cu zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic zahar pudra
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Foietaj cu branza dulce este o reteta care poate fi servita si in meniul de Paste. Aluatul din foietaj face orice reteta de patiserie mai eleganta. Foaia de aluat se taie pe jumatate. O foaie din cele doua rezultate se intinde intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se amesteca intr-un vas branza cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se toarna peste foaia din tava. Se acopera cu cea de-a doua foaie si se pune la cuptor. Se lasa 30-40 de minute, pana se rumeneste.


Se serveste cu zahar pudra presarat.

Alte retete recomandate:

Spanac in foietaj

Felii de foietaj caramelizat

Foietaj cu mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori