Batem ouale cu zaharul, adaugam untul frecat, zeama de lamaie,laptele,esenta si faina amestecata cu praful de copt, sarea si praful de cardamom. Frama
Batem ouale cu zaharul, adaugam untul frecat, zeama de lamaie,laptele,esenta si faina amestecata cu praful de copt, sarea si praful de cardamom. Framantam bine aluatul si il lasam la frigider aproximativ 20 min, timp in care noi vom taia alunele in bucati mai mici. Scoatem aluatul din frigider, intindem din el o foaie, nu foarte groasa si taiem cu forme diferite, fursecurile. Deasupra fiecaruia vom pune alune si le vom presa usor cu mana, sa intre in aluat. Asezam fursecurile in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si le dam la cuptorul incins inainte, pentru 20-25 minute.
Scoatem fursecurile, le lasam sa se raceasca si le decoram cu ciocolata topita.
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii