Fursecuri cu fructe de padure

Fursecuri cu fructe de padure este o reteta de fursecuri perfecta pentru perioada de iarna. Sunt fragede si aromate, potrivite pentru o gustare dulce sau un cadou facut in bucatarie.

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu fructe de padure

Ingrediente

  • * 250 g fructe de padure congelate
  • * 2 oua
  • * 150 g zahar tos
  • * 100 g zahar brun
  • * 200 g unt
  • * 450 g faina
  • * un plic praf de copt
  • * un praf de sare
  • * esenta vanilie

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos , brun , sarea si esenta de vanilie.
Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne , iar untul se topeste.
Untul topit se adauga peste amestecul de oua si zahar , se pune faina si se amesteca ingredientele.
Se adauga fructele de padure congelate si se amesteca foarte bine toata compozitia.
Aluatul obtinut se inveleste intr-o folie alimentara si se da la frigider timp de o ora.
Se intinde pa masa de lucru o foaie de aluat si se decupeaza cerculete, pe care le asezam intr-o tava
tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 frade timp de 10 - 15 minute.

Pofta buna!


Fursecurile cu fructe de padure se servesc pudrate cu zahar.

http://simonapatras.blogspot.ro/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba ruseasca
3
Borsuri

Ciorba ruseasca

Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

Ciorba ruseasca
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
5
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Parteneri
Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon
Bucataras.RO

Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Va doresc din suflet sa aveti Sarbatori fericite, cu sanatate, bucurii, impliniri si belsug pe masa. Sa va bucurati de...

Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!