Se freaca grasimea cu zaharul pudra pana se topeste zaharul bine. Se adauga ouale intregi si se bate in continuare. Se adauga faina si praful de copt.
Se freaca grasimea cu zaharul pudra pana se topeste zaharul bine. Se adauga ouale intregi si se bate in continuare. Se adauga faina si praful de copt. Se lasa cateva minute sa se odihneasca aluatul. Se foloseste o forma speciala pentru garoafe si se aseaza in tava asezandu-le in mijloc cate o bucatica de rahat sau o jumatate de aluna de padure. Se lasa la cuptor pana se coc.
Nu este necesara pudrarea cu zahar a prajiturilor. Este de preferat sa se serveasca dupa cateva zile (se tin pe un platou la racoare pentru a se fragezi)

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii