Garoafe

Se freaca grasimea cu zaharul pudra pana se topeste zaharul bine. Se adauga ouale intregi si se bate in continuare. Se adauga faina si praful de copt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1/2 Kg grasime
  • 1/2 Kg zahar pudra
  • 1 praf copt
  • 1 1/4 Kg faina
  • mirodenii

Mod de preparare

Se freaca grasimea cu zaharul pudra pana se topeste zaharul bine. Se adauga ouale intregi si se bate in continuare. Se adauga faina si praful de copt. Se lasa cateva minute sa se odihneasca aluatul. Se foloseste o forma speciala pentru garoafe si se aseaza in tava asezandu-le in mijloc cate o bucatica de rahat sau o jumatate de aluna de padure. Se lasa la cuptor pana se coc.
Nu este necesara pudrarea cu zahar a prajiturilor. Este de preferat sa se serveasca dupa cateva zile (se tin pe un platou la racoare pentru a se fragezi)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori