Zdrobim branza, adaugam 2 dl de smantana, 1 ou, sare, bicarbonat si atata faina cat cuprinde. Framantam bine si lasam sa se odihneasca 1-1,5 ore. Int
Zdrobim branza, adaugam 2 dl de smantana, 1 ou, sare, bicarbonat si atata faina cat cuprinde. Framantam bine si lasam sa se odihneasca 1-1,5 ore. Intindem o foaie de grosimea unui deget si decupam gogosi cu o forma mijlocie. Le prajim in ulei incins, pe ambele parti.
Alte retete de gogosi recomandate

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii