Zdrobim branza, adaugam 2 dl de smantana, 1 ou, sare, bicarbonat si atata faina cat cuprinde. Framantam bine si lasam sa se odihneasca 1-1,5 ore. Int
Zdrobim branza, adaugam 2 dl de smantana, 1 ou, sare, bicarbonat si atata faina cat cuprinde. Framantam bine si lasam sa se odihneasca 1-1,5 ore. Intindem o foaie de grosimea unui deget si decupam gogosi cu o forma mijlocie. Le prajim in ulei incins, pe ambele parti.
Alte retete de gogosi recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii