Jeleu de cafea

Jeleul de cafea este un desert delicios. Pentru a prepara acest jeleu aveti nevoie de cafea, gelatina, zahar si frisca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie
Jeleu de cafea

Ingrediente

  • 2 cani cafea
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri zahar
  • frisca ptr ornat

Mod de preparare

Jeleul de cafea este un desert delicios. Pentru a prepara acest jeleu amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina. Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina. Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.


Jeleul de cafea se serveste cu sau fara frisca.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori