Se unge un vas cu unt si se presara zahar. Intr-un alt vas se amesteca faina, amidonul si laptele care se lasa la foc mic 10 minute, amestecind contin
Se unge un vas cu unt si se presara zahar. Intr-un alt vas se amesteca faina, amidonul si laptele care se lasa la foc mic 10 minute, amestecind continuu cu o lingura de lemn pina se ingroasa. Se adauga si cele 240 gr zahar si se mai amesteca 1 minut, amestecind continuu. Se da vasul deoparte si se adauga vanilia. Se toarna compozitia in vasul uns cu unt si zahar. Se tine la cuptor la foc moderat timp de 20 de minute.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii