Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora. Mai tarziu din coca se i
Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora. Mai tarziu din coca se intinde o foaie subtire si se asaza intr-o tava. O jumatate se unge cu albusurile de oua si se presara cu nucile zdrobite. Se coace la cuptor pana capata o culoare aurie. Se taie in prisme alungite. Feliile goale se ung cu gem. Peste fiecare felie goala se pune o felie presarata cu nuci.
Alte retete cu branza recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii