Se prepara un sirop din zahar si apa si se lasa deoparte. Se dizolva drojdia si o lingurita de zahar intr-un castronel cu apa calduta. Se adauga 1/4 c
Se prepara un sirop din zahar si apa si se lasa deoparte. Se dizolva drojdia si o lingurita de zahar intr-un castronel cu apa calduta. Se adauga 1/4 cana de faina si se amesteca pina se omogenizeaza bine. Se acopera vasul si se lasa 20 de minute. Se adauga restul de faina, oul si sarea. Se amesteca bine 7-8 minute pina se formeaza un aluat lipicios nu foarte gros. Se lasa la caldura pentru 30 de minute. Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se tine o lingurita in ulei, dupa care, cu ea se ia din aluat. Se repeta operatia, punindu-se cit mai multe lingurite cu aluat in tigaie, care se intorc rapid pe partea cealalta. Se coc pina devin aurii. Se scot in siropul rece si se lasa pina absorb siropul. Se scot pe un platou si se servesc.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albineUn desert usor fara coacere.
Cheesecake cu lapte condensatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii