Magdalene cu ciocolata

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 dkg margarina
  • 8 dkg ciocolata menaj
  • 8 dkg faina
  • ½ lingura cacao
  • 2 oua
  • 8 dkg zahar
  • Unt topit pentru forma
  • Zahar vanilat pudra pentru ornat

Mod de preparare

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestecam faina, cacao si praful de copt. Batem spuma oaule, adaugam amestecul de faina, cacao si praf de copt si margarina cu ciocolata racita. Scoatem formele de magdalene din frigider si turnam in fiecare o lingurita de aluat. Le coacem 10-12 minute in cuptorul pre-incalzit. Le scoatem din cuptor si dupa ce se racesc presaram pe ele zahar vanilat pudra.
O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie!

Alte retete dulciuri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Gem de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori