Magdalene cu ciocolata

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 dkg margarina
  • 8 dkg ciocolata menaj
  • 8 dkg faina
  • ½ lingura cacao
  • 2 oua
  • 8 dkg zahar
  • Unt topit pentru forma
  • Zahar vanilat pudra pentru ornat

Mod de preparare

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestecam faina, cacao si praful de copt. Batem spuma oaule, adaugam amestecul de faina, cacao si praf de copt si margarina cu ciocolata racita. Scoatem formele de magdalene din frigider si turnam in fiecare o lingurita de aluat. Le coacem 10-12 minute in cuptorul pre-incalzit. Le scoatem din cuptor si dupa ce se racesc presaram pe ele zahar vanilat pudra.
O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie!

Alte retete dulciuri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Gem de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci