Magdalene cu ciocolata

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 dkg margarina
  • 8 dkg ciocolata menaj
  • 8 dkg faina
  • ½ lingura cacao
  • 2 oua
  • 8 dkg zahar
  • Unt topit pentru forma
  • Zahar vanilat pudra pentru ornat

Mod de preparare

Formele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in bucati si racim crema. Amestecam faina, cacao si praful de copt. Batem spuma oaule, adaugam amestecul de faina, cacao si praf de copt si margarina cu ciocolata racita. Scoatem formele de magdalene din frigider si turnam in fiecare o lingurita de aluat. Le coacem 10-12 minute in cuptorul pre-incalzit. Le scoatem din cuptor si dupa ce se racesc presaram pe ele zahar vanilat pudra.
O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie!

Alte retete dulciuri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Gem de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc