Se topeste ciocolata intr-un ibric cu o treime pahar de apa, pe foc mic. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia ibricul de pe foc. Se freaca intr-un vas u
Se topeste ciocolata intr-un ibric cu o treime pahar de apa, pe foc mic. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia ibricul de pe foc. Se freaca intr-un vas untul spuma. Se sparg ouale, se pun albusurile intr-un castron, iar galbenusurile se inglobeaza, pe rand, in unt. Se amesteca untul cu galbenusurile si se adauga lichiorul. Se bat spuma tare albusurile si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se adauga in crema, putin cate putin, ciocolata. Se unge cu unt o hartie alba, se acopera cu ea o forma. Se toarna preparatul in forma si se pune in frigider o noapte.
Prajitura se serveste imediat dupa ce se scoate din forma.
Alte retete de dulciuri:
Crema de iaurt
Tarta cu visine
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii