Azi va prezentam o reteta de desert amuzanta pe care o poti pregati impreuna cu copilul tau.
Azi va prezentam o reteta de desert amuzanta pe care o poti pregati impreuna cu copilul tau.
Intai taie miezul de lapte in felii egale si foloseste marginea zimtata pe post de dinti. Taie caisele in doua pentru a obtine doua cercuri, care vor reprezenta limba mastii.
Pentru montare, incepe cu un biscuite rotund, peste care aranjezi o felie de miez de lapte (dintii de jos), apoi felia de caisa confiata (limba), o bucatica de nuca (masca va parea ca mananca nuci), inca o felie de miez de lapte (dintii de sus) si la final inca un biscuite.
Deasupra ultimului biscuit aseaza o curmala, exact pe mijloc, iar in dreapta si in stanga acesteia aseaza doua bucati de mar (ochii), in mijlocul carora infigi cate o bucatica de curmala (pupilele).
Taie capacul portocalei si fa cateva taieturi de-a lungul acesteia. Taie 2/3 din miezul de portocala, pentru a o putea aseza pe capul mastii. Una dintre feliile de coaja va trebui sa fie pozitionata pe ochii mastii si va trebui sa o indoi, formandu-i astfel un breton.
Pofta buna!
Sursa reteta: http://www.delaco.ro/masca-desert-din-miez-de-lapte-si-fructe-confiate
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii