Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rind, unul cite unul, se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se am
Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rind, unul cite unul, se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, asternuta cu hirtie unsa cu unt. Se coace la foc potrivit. Cind este gata se rastoarna pe un fund de lemn, se acopera cu un servetel si se lasa sa se raceasca. Se taie bucati patrate sau rombice de marimea dorita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii