Mazurca

Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura mazurca sunt necesare urmatoarele ingrediente: zahar pudra, faina, nuci taiate, stafide, unt.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g faina
  • 1 pahar nuci taiate
  • stafide
  • unt.

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rand, unul cate unul. Se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava acoperita cu hartie unsa cu unt. Se coace la foc potrivit. Cand este gata se rastoarna pe un fund de lemn, se acopera cu un servetel si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se taie bucati patrate sau in forma de romb de marimea dorita.


Se poate pudra cu zahar.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu branza si stafide

Prajitura cu gem de cirese

Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori