Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu mere si lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: lamaie, unt, zahar, oua, faina, cuisoare, scortisoara, mere, zahar vanilat.
Se freaca zaharul cu untul si se adauga ouale unul cate unul. Apoi se pune faina putin cate putin (in ploaie), zeama si coaja de lamaie, scortisoara si cuisoarele pisate. Se taie din hartie opt romburi cu latura de 10 cm. Aceste romburi se ung cu unt, se aseaza intr-o tava mare si peste ele se toarna din compozitia pregatita un strat gros de 1 cm. Cand romburile sunt copate, se unge fiecare cu pasta de mere in care am pus doua linguri de zahar si un praf de scortisoara si se aseaza unul peste altul.
La servire se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Pasca cu ciocolata
Chec pufos
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii