Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu mere si lamaie sunt necesare urmatoarele ingrediente: lamaie, unt, zahar, oua, faina, cuisoare, scortisoara, mere, zahar vanilat.
Se freaca zaharul cu untul si se adauga ouale unul cate unul. Apoi se pune faina putin cate putin (in ploaie), zeama si coaja de lamaie, scortisoara si cuisoarele pisate. Se taie din hartie opt romburi cu latura de 10 cm. Aceste romburi se ung cu unt, se aseaza intr-o tava mare si peste ele se toarna din compozitia pregatita un strat gros de 1 cm. Cand romburile sunt copate, se unge fiecare cu pasta de mere in care am pus doua linguri de zahar si un praf de scortisoara si se aseaza unul peste altul.
La servire se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Pasca cu ciocolata
Chec pufos
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii