Merele umplute cu gem, branza si bezea se servesc stropite cu putin lichior de fructe. Sunt delicioase.
Pentru merele umplute cu gem, branza si bezea se spala merele si se scobesc pe la codita cu un varf de cutit, apoi, in fiecare mar scobit, se pune o bucata de miez de nuca si o lingurita de gem. Se pun in tava tapetata cu zahar ars caramel si se coc pe jumatate. Apoi se scot si se pune cu posul pe fiecare mar cate o bezea si se da la cuptor la foc mic. Gemul si nuca se pot inlocui cu branza de vaci, amestecata cu zahar si mirodenii.
Merele umplute cu gem, branza si bezea se servesc stropite cu putin lichior de fructe.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii