Merele umplute cu gem, branza si bezea se servesc stropite cu putin lichior de fructe. Sunt delicioase.
Pentru merele umplute cu gem, branza si bezea se spala merele si se scobesc pe la codita cu un varf de cutit, apoi, in fiecare mar scobit, se pune o bucata de miez de nuca si o lingurita de gem. Se pun in tava tapetata cu zahar ars caramel si se coc pe jumatate. Apoi se scot si se pune cu posul pe fiecare mar cate o bezea si se da la cuptor la foc mic. Gemul si nuca se pot inlocui cu branza de vaci, amestecata cu zahar si mirodenii.
Merele umplute cu gem, branza si bezea se servesc stropite cu putin lichior de fructe.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii