Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul,
Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul, care se pune la rece pentru 2 ore. Se iau mici bucatele din aluat si se modeleaza sub forma de minitarta. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute, apoi se lasa la racit. Se umplu cu crema de tarte, se asaza deasupra fructele si se toarna jeleul.
Se tine la rece pana la servire.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii