Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul,
Se freaca untul cu zaharul, se adauga unul cate unul ouale, sarea si se mixeaza bine ingredientele. Se adauga apoi faina si se omogenizeaza aluatul, care se pune la rece pentru 2 ore. Se iau mici bucatele din aluat si se modeleaza sub forma de minitarta. Se introduc in cuptor pentru 30-40 de minute, apoi se lasa la racit. Se umplu cu crema de tarte, se asaza deasupra fructele si se toarna jeleul.
Se tine la rece pana la servire.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii