Se taie bananele in bucatele cat mai mici si se presara cu o jumatate din cantitatea de zahar, dupa care se lasa pana a doua zi, sa se macereze. Apoi,
Se taie bananele in bucatele cat mai mici si se presara cu o jumatate din cantitatea de zahar, dupa care se lasa pana a doua zi, sa se macereze. Apoi, se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul ramas si cu zeama de la o jumatate de lamaie, batandu-se mai departe pana cand capata consistenta. Se adauga bananele macerate si se bate iarasi compozitia, pana cand incepe sa ramana lipita de tel. Atunci, se repartizeaza in cupe si se introduce la frigider pana in momentul servirii.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii