Se taie bananele in bucatele cat mai mici si se presara cu o jumatate din cantitatea de zahar, dupa care se lasa pana a doua zi, sa se macereze. Apoi,
Se taie bananele in bucatele cat mai mici si se presara cu o jumatate din cantitatea de zahar, dupa care se lasa pana a doua zi, sa se macereze. Apoi, se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul ramas si cu zeama de la o jumatate de lamaie, batandu-se mai departe pana cand capata consistenta. Se adauga bananele macerate si se bate iarasi compozitia, pana cand incepe sa ramana lipita de tel. Atunci, se repartizeaza in cupe si se introduce la frigider pana in momentul servirii.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii