Se aleg caise coapte, care se curata de coaja si se pun intr-un castron, presarand deasupra lor o cana de zahar. Se introduc la frigider pentru o ora.
Se aleg caise coapte, care se curata de coaja si se pun intr-un castron, presarand deasupra lor o cana de zahar. Se introduc la frigider pentru o ora. Se separa albusurile si se bat spuma, se adauga restul de zahar si o lingurita de esenta de rom batandu-se in continuare, sa se intareasca. Dupa aceea, se adauga caisele, se freaca bine pana se obtine un piure, apoi se bate din nou cu telul, pana cand spuma obtinuta ramane lipita pe acesta. Se trece in cupe si se tine la frigider doua-trei ore, dupa care se poate servi.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii