Se bate oul cu apa minerala intr-o vas inalt si apoi se adauga condimentele. Apoi se adauga faina si se amesteca bine pana devine omogen. Se lasa sa
Se bate oul cu apa minerala intr-o vas inalt si apoi se adauga condimentele. Apoi se adauga faina si se amesteca bine pana devine omogen. Se lasa sa stea 15 minute pana se umfla aluatul. Intre timp se spala merele, se indeparteaza cotorul, se razuiesc si se adauga la aluat pana nu devin brune. Intr-un vas se incalzesc cam 3 degete de ulei se fac forme cu lingura din aluatul cu mere si se pun in tigaie. Se prajesc sub capac. In timpul prajirii formele trebuie sa creasca. Daca partea de jos s-a rumenit, prajiturile se intorc dar de data asta se lasa fara capac. Se lasa sa se scurga uleiul din muffini si se pun intr-o tava.
Incercati si urmatoarele retete prajituri Galuste cu prune Prajitura cu prune crema prajituri Prajitura cu visine
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Aveam 3 copanele in frigider si m-am gandit sa fac o ciorbita de pui cu legume. A iesit o bunatate. #gatescpentruocarte
Ciorba de pui cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii