Musuroi de cartita cu piersici este o prajitura simpla, delicioasa, o reteta de prajitura cu fructe potrivita si pentru copii.
Blatul - amestecam praful pentru blat cu untul topit si esenta. Treptat adaugam laptele amestecand incet la inceput apoi energic pana incepe sa se lege compozitia. Pregatim o tava rotunda si tapetata cu hartie de copt si rasturnam compozitia. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Crema - mixam praful de crema cu iaurtul si smantana. Adaugam treptat laptele pana se formeaza o crema mai densa. La final adaugam fulgi de ciocolata si mai mixam 1 minut.
Dupa ce s-a racit blatul incepem sa ii scobim toata marginea la blat, iar firimiturile le lasam sa ornam deasupra (cca 1 cm adancime cat sa incapa bucatile de piersica). Il insiropam cu compot de zarzare.
Asezam blatul intr-o tava si pe marginea sfaramata mai devreme asezam piersicile. Dupa ce am asezat bine piersicile rasturnam crema iar deasupra presuram firimiturile de blat dand senzatia de musuroi.
Dam la rece minim 3 ore.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Servim prajitura musuroi de cartita cu piersici de la frigider.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii