Napolitane

Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smintina, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cesti faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • ¼ ceasca margarina
  • 2 linguri miere
  • 3 oua
  • 1 1/2 ceasca smintina

Mod de preparare

Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smintina, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totul se incorporeaza apoi in albusurile batute spuma, se toarna intr-o tava intinsa si se coace pina se rumeneste Se taie in romburi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci