La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata, ouale frecate, cacao si
La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata, ouale frecate, cacao si stafidele. Se pun inapoi si se amesteca pana se ingroasa crema. Se iau de pe foc si se adauga 1 pachet de bucati rupte de napolitana (6 coli plate), dupa gust se pune rom. Se pune compozitia intr-o forma de chec si se acopera cu folie de aluminiu.
Se tine la frigider 1/2 de zi ,dupa care se serveste.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii