La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata, ouale frecate, cacao si
La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata, ouale frecate, cacao si stafidele. Se pun inapoi si se amesteca pana se ingroasa crema. Se iau de pe foc si se adauga 1 pachet de bucati rupte de napolitana (6 coli plate), dupa gust se pune rom. Se pune compozitia intr-o forma de chec si se acopera cu folie de aluminiu.
Se tine la frigider 1/2 de zi ,dupa care se serveste.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii