La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata, ouale frecate, cacao si
La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata, ouale frecate, cacao si stafidele. Se pun inapoi si se amesteca pana se ingroasa crema. Se iau de pe foc si se adauga 1 pachet de bucati rupte de napolitana (6 coli plate), dupa gust se pune rom. Se pune compozitia intr-o forma de chec si se acopera cu folie de aluminiu.
Se tine la frigider 1/2 de zi ,dupa care se serveste.
Alte retete recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii