Negresa

Topeste 50 g de cacao pudra cu 50 g de margarina. Adauga 200 g de zahar tos, 2 oua, 50 g de faina, 50 g de nuca macinata si 1 pachet de zahar vanilat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g cacao pudra
  • 50 g margarina
  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 50 g nuca macinata
  • 1 pachet zahar vanilat

Mod de preparare

Topeste 50 g de cacao pudra cu 50 g de margarina. Adauga 200 g de zahar tos, 2 oua, 50 g de faina, 50 g de nuca macinata si 1 pachet de zahar vanilat. Mixeaza totul, toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata cu folie si coace-o pana se rumeneste in exterior, dar nu devine uscat in interior.
Alte retete de prajituri:

Negresa

Prajitura cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc