Pentru a prepara aceasta reteta de negresa sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, alune, zahar, ciocolata rasa, cacao, ou, ulei, praf de copt, bicarbonat, kefir, sirop de ciocolata.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu praful de copt, bicarbonatul, cacaua, alunele si ciocolata rasa.
Ouale se bat cu uleiul, kefirul si siropul de ciocolata pana devin spuma, apoi, se adauga faina.
Aluatul se pune in forme si se coace 20-25 minute.
Se poate servi dupa ce s-a racit.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Pasca cu smantana
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii