• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble, untul moale cu zaharul, apoi adaugati
• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble, untul moale cu zaharul, apoi adaugati pe rand galbenusurile
• adaugati nuca, esenta de rom si praful de cacao si incorporati usor, apoi mutati compozitia intr-un bol incapator
• in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum bateti albusurile spuma, cu ajutorul telurilor duble, adaugati un praf de sare si puneti-le peste compozitia din bol, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de negresa, amestecand lejer cu spatula
• tapetati o tava dreptunghiulara cu ulei si faina, turnati compozitia de negresa si presarati deasupra ciresele
• coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40 de minute si faceti testul cu scobitoarea
• scoateti negresa si lasati-o la racit, apoi taiati-o cuburi
• pregatiti glazura, turnand smanatana fierbinte peste ciocolata rupta si omogenizati bine
• glazurati cuburile de negresa si serviti
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn zilele friguroase, cand stam mai mult in casa, imi place sa fac si sa experimentez retete de biscuiti. De cele mai multe...
Biscuiti spritati, cu unt de arahideDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii