Am incercat sfecla rosie si la dulciuri, nu numai la mancaruri si foarte buna este, dulciurile au un gust deosebit.
In primul rand sfecla spalata, uscata, infasurata in hartie de copt, se lasa in cuptor pana se inmoaie, apoi se curata de coaja si se paseaza bine in robot.
Se bat bine ouale cu zahar si ulei adaugat cate putin, dupa ce a devenit o crema spumoasa, se adauga sare, arome, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet, piureul de sfecla, iar dupa omogenizare, faina cernuta cu praful de copt si cacao, iar la final ciocolata rupta sau taiata, miezul de nuca de asemenea taiat si stafidele. Se rastoarna in tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor 40 minute. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar si se taie.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii