Margarina, zaharul, laptele si cacao se ameseca pe foc pina ce devine o pasta omogena. Cind s-a topit zaharul se ia de pe foc, se lasa sa se raceasc
Margarina, zaharul, laptele si cacao se ameseca pe foc pina ce devine o pasta omogena. Cind s-a topit zaharul se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se pun deoparte 12-15 linguri din compozitie pentru glazura. Se separa galbenusurile de albusuri, care se bat spuma. Dupa ce s-a racit compozitia, se amesteca cu galbenusurile, faina in ploaie, praful de copt stins si apoi albusurile spuma. Se pune compozitia in tavi de chec, unse cu margarina si tapetate cu faina. Se introduc la cuptor incins, la foc potrivit, nedeschizindu-se cuptorul 15 min. Dupa 30-40 min sint gata. Asa fierbinte, se toarna cu o lingura glazura, pe deasupra.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii