Negresa de post este o varianta excelenta a negresei pentru perioadele de post. Cine zice ca postul este plictisitor? Incercati aceasta reteta si o sa va convingeti ca nu este asa!
Mixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu dulceata. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Glazura: Amestecam lingurile de capuccino cu apa si zaharul. Topim untul si adaugam compozitia de capuccino. Lasam sa fiarba impreuna pana incepe sa se formeze o crema.
Scoatem negresa de la cuptor si adaugam glazura. Lasam la racit o ora.
Negresa de post se serveste glazurata cu ciocolata de post sau cu dulceata de zmeura de la Bunatati din natura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii