Negresa de post este o varianta excelenta a negresei pentru perioadele de post. Cine zice ca postul este plictisitor? Incercati aceasta reteta si o sa va convingeti ca nu este asa!
Mixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu dulceata. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Glazura: Amestecam lingurile de capuccino cu apa si zaharul. Topim untul si adaugam compozitia de capuccino. Lasam sa fiarba impreuna pana incepe sa se formeze o crema.
Scoatem negresa de la cuptor si adaugam glazura. Lasam la racit o ora.
Negresa de post se serveste glazurata cu ciocolata de post sau cu dulceata de zmeura de la Bunatati din natura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii