Negresa de post

Se amesteca faina cu apa, cacaoa, uleiul, zaharul si restul ingredientelor. Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se pune la cuptor cam 30 min. la 1

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt stins cu otet
  • 3 linguri cacao
  • stafide
  • nuci
  • boabe de visine din dulceata
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana de apa
  • coaja de portocale rasa
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3-4 cuisoare pisate
  • Glazura: 4 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • 6-7 linguri zahar
  • un pic de margarina

Mod de preparare

Se amesteca faina cu apa, cacaoa, uleiul, zaharul si restul ingredientelor. Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se pune la cuptor cam 30 min. la 160-180 grade.

Cand se scoate de la cuptor se toarna glazura fierbinte peste ea si deaspura se presara nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori