Negresa de post este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de faina, ulei, zahar, nuca, dulceata, cacao si praf de copt.
Negresa de post este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura de post se amesteca toate ingredientele intr-un castron pana devine ca o smantana groasa. Se pregateste o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina si se toarna compozitia in tava apoi se introducea in cuptorul incins. Se face proba cu scobitoarea dupa aproximativ 40 de minute. Se lasa la racit. Se portioneaza dupa preferinta sau putem adauga o glazura de cacao sau se poate taia in doua foi si sa adaugam orice crema de post.
Negresa de post se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii