Pentru nuga cu nuca prajita, 300 g zahar se caramelizeaza, apoi se freaca restul de zahar cu ouale si untul.
Pentru nuga cu nuca prajita, 300 g zahar se caramelizeaza, apoi se freaca restul de zahar cu ouale si untul, se pune peste caramel si se lasa sa fiarba incet, pana se dizolva zaharul. Dupa aceea, se pune nuca, se amesteca bine, iar atunci cand compozitia este calda, se toarna intre cele 2 foi. Se impacheteaza bine si se da la rece.
Nuga cu nuca prajita se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii