Pentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.
Pentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora. Se adauga lamaia si se pune pe Bain-Marie, dupa care se mai bate pana cand se desprinde compozitia de pe vas, apoi se adauga nucile, vanilia si se toarna compozitia intre foi.
Nuga delicioasa se taie a doua zi si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii