Pentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.
Pentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora. Se adauga lamaia si se pune pe Bain-Marie, dupa care se mai bate pana cand se desprinde compozitia de pe vas, apoi se adauga nucile, vanilia si se toarna compozitia intre foi.
Nuga delicioasa se taie a doua zi si se serveste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii