Pentru nuga simpla 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Este delicioasa.
Pentru nuga simpla, 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Separat, intr-un vas se pun 200 g de zahar la ars. Dupa ce s-a caramelizat, se adauga crema din oua si se lasa la foc pana se topeste zaharul, apoi dam vasul deoparte si punem 300 g nuca prajita si tocata cu cutitul. Amestecam bine si o punem intre foi, dupa care o impachetam bine si o dam la rece, pana se intareste.
Dupa ce s-a intarit, nuga simpla se poate servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii