Pentru nuga simpla 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Este delicioasa.
Pentru nuga simpla, 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Separat, intr-un vas se pun 200 g de zahar la ars. Dupa ce s-a caramelizat, se adauga crema din oua si se lasa la foc pana se topeste zaharul, apoi dam vasul deoparte si punem 300 g nuca prajita si tocata cu cutitul. Amestecam bine si o punem intre foi, dupa care o impachetam bine si o dam la rece, pana se intareste.
Dupa ce s-a intarit, nuga simpla se poate servi.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii